myter af bodybuilding, bodybuilding myter, fitness myter, motion myter

Tilbage i dag, er den eneste let tilgængelige form for information om uddannelse for den almindelige befolkning var bodybuilding magasiner. Der var en massiv kløft mellem sport træning og hvad der foregik i de fleste fitnesscentre.
Dengang fitnesscentre var kun for to ting, og som ting gymnastiksalen med speciale i fast besluttet hvilken slags sted det var. Du havde den "sundhedscenter" , der var primært til vægttab. Det havde bregner, små krom håndvægte, og lugtede næsten ren.Alternativet var en Gråbåndet sted fyldt med store fyre, der lugtede ligesom en pose af uvaskede sokker. Denne facilitet havde håndvægte op til mindst 150lbs (selvom de bedste motionsrum alle havde to hundrede pounders) og mindst to squat stativer.

Hvorfor hvad du har lært i gymnastiksalen er forkert 

Den underlige ting var, at der ofte begge disse fitnesscentre ikke var store kilder til oplysninger om, hvordan at vinde eller tabe. Meget af det, vi tror, ​​vi ved om hypertrofi er baseret ud, hvad bodybuildere altid har gjort. Problemet er, at ingen gør en undersøgelse af, hvordan løft tempo påvirker muskel gevinster og derefter har den frækhed at spørge de massive fyre, der deltager i undersøgelsen, hvor mange gram af testosteron de tager ugen.
Det samme kan siges om slankekure. Mens bodybuildere ved hvordan man får super magert, de også gøre det ved hjælp af store portioner af narkotika og usundt, sidste minut vand udtynding. (Hell, de selv bruge det trick på Biggest Loser ).
Lad os nedbryde disse to populære emner og forsøge at få en enkel tilgang, ligesom der bruges af Hollywood stjerner og deres trænere at få resultater.

Myten om Hypertrofi Træning

Træning for muskel størrelse er muligvis den mest indviklede undervisningsmetode der er.Fordi vi er påvirket af bro kultur og hype af muskel magasiner, vi ofte glemmer en vigtig brik i puslespillet: Hvis du giver en fyr, der er disponeret for muskel vinde en vognlæs af narkotika, vil han sandsynligvis få muskler, uanset uddannelsesplanen.
Når det kommer til hypertrofi træning, der er alle mulige krav fra tid-under-spænding til en set-til-svigt (eller omvendt, med metoder som tysk volumen træning ). Og trods at være anderledes, hver hævder at fokusere på "en ting", som er nøglen til muskelvækst. Men efter at have set mange meget store fyre træner, jeg kan ærligt sige, at jeg aldrig har set nogen virkelig store optælling hastigheden af ​​deres reps. Heller ikke de fleste selv synes at bruge en bred vifte af bevægelse.

Så hvad skal jeg gøre?

Calorie Overskud er nøglen

Antallet en ting, der driver muskel bygning er en kalorie overskud. Ingen snak om hypertrofi er værd at nævne uden en tilsvarende snak om hardcore spise . Under optagelserne af Superman, Henry Cavill (billedet i midten) gik på en 5.000 kalorie om dagen kost (med 3000 per dag, der kommer fra hele fødevarer kilder, ikke kosttilskud). Prøv at spise så meget mad til selv en dag, endsige de måneder, der er nødvendige for ham at gå fra normal til at ligne manden af ​​stål. (For mere information om den nøjagtige proces fulgte du gå til Gym Jones og støtte deres arbejde.)
henry Cavill, mand af stål, superman, superman træning, gym jones
Når du spiser den massive mængde af fødevarer kræves, og derefter sørge for at få tilstrækkelig hvile efter træning (fordi du ikke vokse i gymnastiksalen, kun ud af det), vil det noget lidt hvad præcis planlægger du følger . Du skal blot ramme det hårdt, løft nogle tunge ting op fra jorden i en række forskellige måder, og arbejde musklerne med både reps og vægt. Brug store elevatorer og sætte det sammen på en måde, der holder dig nyde processen, da det er det i sidste ende vil se dig succes med dyrkning eller ej, med lidt indflydelse på, hvor hurtigt du løfte lasten eller det nøjagtige antal reps du bruger.

Myten om kost

For dem af os i fitness branchen kan det synes som om der er en enorm revolution foregår. På den ene side har vi det, vi ved virker - få ordentlige mængder protein, nogle sunde fedtstoffer, og moderate kulhydrater baseret på aktivitetsniveauet. Undgå at bruge forarbejdede fødevarer så meget som muligt.
På den anden side har vi klare beviser for, at resten af samfundet ikke kender dette. Når 60% af verdens er overvægtige eller fede er det temmelig klart, at folk, der ved, hvordan man spiser er i mindretal.
Så hvad giver?
Mellem folk at vide at eliminere kulhydrater, back-load kulhydrater, eller spise høj- eller lav-GI kulhydrater, fik de forvirret og bare gik og spiste en Big Mac i stedet. Science, som med bodybuilding, egentlig ikke tilbyder meget, fordi det meste af det, de er tvunget til at forskning er baseret på gyngende grundlaget for mad pyramide . Det, til gengæld er baseret på den fejlagtige antagelse, at fedt tab handler om, hvad der betegnes som termodynamikkens love, eller sætte mere enkelt, kalorier i versus kalorier ud .
Hvad det dybest set siger er, at hvis du spiser mindre, så vil du tabe. Strålende.
myter af bodybuilding, bodybuilding myter, fitness myter, motion myter

Hvorfor Calorie Counting og intermitterende fastende ikke arbejder

Der er to problemer med denne gamle begreb kost, selv om. For det første, når du træner din krop gennemgår flere ændringer, hvoraf den ene tilfældigvis er en tilsvarende højere stofskifte. Som dit stofskifte stiger, så gør din appetit som din krop stræber efter at faktisk fastholde den samme mængde fedt som du har lige nu. Med øvelse kommer appetit.
Den anden side af denne mønt - sulter dig selv - gør det stik modsatte ting. Hvis du reducere dit energiindtag langsigtet, så vil du bremse dit stofskifte , som rent faktisk vil gøre det lettere at få fedt igen, hvis du går tilbage til regelmæssige spise i fremtiden.
En af kost tendenser i de sidste par år har været intermitterende fastende (IF). For mig, IF er hvad dovne mennesker gøre for at forsøge at styre deres vægt. Jeg er bare ikke en fan af det.Hvorfor? Af den simple grund, at for 50% af befolkningen IF kan faktisk skade deres helbred . Mens jeg kender en lille procentdel af kvinder reagerer godt på IF, har langt de fleste jeg kender lidt af en masse problemer, der fandt en betydelig tid til at ordne, og blev kun fast ved at gå tilbage til en mere normal kost.
Kost er virkelig så enkelt, at jeg altid er på et tab, hvordan folk kan få det galt. Det er en af de grunde, jeg elsker Dr. John Berardi af Precision Nutrition så meget. Han tager alt dette rod, og tager det i let at bruge regler. Mens han har Ti Vaner , de første fem er vigtigst:
  1. Spis hver to til tre timer.
  2. Forbruge protein med hvert måltid (kvinder 20g, mænd 30g).
  3. Spis grøntsager og / eller frugt med hvert måltid (for bedste fedt tab resultater minimere frugt og spise flere grøntsager).
  4. Spis "andre" kulhydrater såsom ris og kartofler, når du har tjent det.
  5. Drik nul kalorieindhold drikkevarer (betyder ingen frugt juice eller sodavand, og ingen mejeri eller sukker i din kaffe eller te). dvs drikke vand eller sort te eller kaffe.
For at maksimere fedt tab du behøver for at maksimere aktivitet samt holde dit stofskifte tikkende sammen pænt. Skjoldbruskkirtlen reagerer dårligt på både overskydende og utilstrækkelig blodsukker , og din hjerne faktisk har brug for lidt sukker for at holde dig til at tænke klart hele dagen.

Ud myten om Bodybuilding

Bodybuilding har meget at svare for, da vi fejet væk af det, vi ser på magasin dækker og ikke forstår for det meste, at det, du ser var en betingelse, at kun var holdbar i et par timer i bedste. En af mine venner, som var en finalist i mændenes konkurrence Sygeforsikring model gik to dage uden at spise eller drikke for at bevare sin form til sit shoot - og derefter gik og spiste en pizza øjeblikke efter han var færdig. At binge og purge cyklus ses i narkomanerog ikke ligefrem synes som den sundeste måde at leve.
Hugh Jackman, Hugh Jackson træning, jærv, hollywood træning
Hvad de fleste mennesker ikke ønsker at høre, er, at få muskler eller er lean er konstante værker. Mens du kan skifte til en stor grad, hvor lean du er til en fotooptagelse, kan du ikke bo på den måde. Men professionelle fysik modeller er altid kun et par uger væk fra billedet klar - og når de har taget billeder, vil de bogstaveligt talt har hundredvis gjort til brug for de næste seks måneder, indtil de toppe igen. Du kan se, hvad Hugh Jackman har at sige om , hvordan han betragter bo tæt på Wolverine-form hele tiden her .
Hvis du ønsker at være stor eller magert, så er du nødt til at arbejde på det hele tiden. Hvis målet er størrelsen, så er du nødt til at spise store og løfte tunge hver dag. Den dag du går sulten i fem eller seks minutter er spildt så vidt muskeltræning er berørt.Ligeledes, hvis din søgen er at være Brad-Pitt-in-Fight-Club -lean året rundt, så er du nødt til at sørge for, at du spiser ren hele tiden, og behandle det som et job - ligesom stjernerne gør.