Breaking News
recent


Top 10 fittest Hollywood Skuespillerinder


Samir Becic og Sundhed Fitness Revolution hold bringer din vores liste over de 10 stærkeste Hollywood Skuespillerinder. Disse berømtheder er velkendte navne, og vi valgte dem for at motivere alle til at være sundere, montør, og mere afbalanceret. Vi valgte dem baseret på deres fitness niveauer og krop type-vi erkender, at ikke alle er bygget det samme med hensyn til deres arv og kulturel baggrund. Vi sørgede for, at alle af dem bruger naturlige midler til at være sund og fit!
Vi først undersøgt alle de tilgængelige data om populære skuespillerinder online og indsnævret det ned til 100. Derefter gjorde vi mere omfattende forskning for at indsnævre den ned 50, 25, og så endelig 10. Vi brugte en kombination af interviews, internet, bibliotek, industri litteratur, og Samir Becic kendskab til over 33 år i atletik kombineret med hans erfaring som 4 gange nummer 1 Fitness Træner i verden.
De skuespillerinder på denne liste ikke kun føre en sund livsstil selv, men også fremme en sund livsstil til deres fans.
Følgende blev alle taget i betragtning: fitness niveau, ernæringsmæssige vaner, alder, deres egne medicinske problemer, og hvordan de klarede med dem, og involvering og fremme af sund livsstil generelt. 

Jessica Biel

Jessica Biel
Jessica kombinerer med sprint, cardio træning og yoga. Hendes træner har hende gøre en masse plyometrics i en intens træning, der varer under og time. Hun elsker også at gå for vandreture og jogs med sine hunde og i stedet for at behandle denne aktivitet som ren cardio hun fokuserer på de mentale sundhedsmæssige fordele af limning med sine unger i naturen "Det holder mig meget ... clearheaded, og det hjælper mig til at opdatere, " hun siger.
"FOR MIG, AT FÅ NOK SØVN, DRIKKE MASSER AF VAND, DER HAR EN SUND KOST, OG OPHOLDER SIG VÆK FRA ALKOHOL ER MOST. DET ER SÅ KEDELIGT, JEG VED, MEN GØR DISSE TING VIRKELIG HJÆLPER. "
Hun spiser en masse grøntsager og korn proteiner. Hun er en fan af gærede grøntsager og probiotika også, som hun anser fantastisk til hendes hud og fordøjelse.

Jane Fonda

jane_fonda
Jane Fonda, på 76, er et sandt liv bevis på, at sund livsstil holder en ung, dynamisk og afbalanceret.
"DET ER VIGTIGT AT UDØVE, NÅR DU ER YNGRE," SIGER FONDA. "DET ER NO. 1 INGREDIENS TIL VELLYKKET ALDRING. DET GØR EN FORSKEL FOR ALLE ASPEKTER AF DIT LIV OG DIN KROP. JEG VED, HVAD MOTION HAR GJORT FOR AT MIT LIV DYBT - IKKE BARE MIN KROP, MEN MIT SIND. JEG GØR, HVAD GØR MIG GODT. "
Da hun har fået ældre, Jane overført fra den strenge, høj effekt aerob øvelse hun priste under 1980'erne til blidere, lavere effekt træning. Fonda gør yoga, styrke-tog, vandreture, cykler, og bruger ellipsetræneren. Da hun har vedtaget en mere tilbagelænet tilgang til fitness, hun gør en samordnet indsats for at spise godt. Hun siger, at hun spiser efter farve, noget mørk grøn, mørk lilla, rød, orange, gul, hvid, fordi de alle har forskellige vitaminer og mineraler i dem.

Cameron Diaz

Cameron-Diaz
Cameron Diaz er 41 og har aldrig looked- eller felt- bedre! Hun føler befuldmægtigede at hun håber at hjælpe andre kvinder ændre deres liv på samme måde - den vigtigste motivation for at skrive hende for nylig udgivet bogen The Body Book, hvor hun dykker ned i videnskaben bag hvorfor hun ser ud og føles så fantastisk.
"JEG FALDT I FITNESS VED ET UHELD," SIGER CAMERON. "MEN DET ER BLEVET NOGET JEG ER AFHÆNGIG AF FYSISK OG FØLELSESMÆSSIGT. JEG FØLER SÅ MEGET MERE BEMYNDIGET NU. JEG VIL HAVE KVINDER TIL AT VIDE, AT DET ALDRIG ER FOR SENT AT BEGYNDE AT VÆRE OPMÆRKSOM PÅ DERES KROP. "
Diaz er ærlige om ikke at gå til gymnastik hver dag, men siger, at hun forbliver konsistent samlet. Hun er en fan af udendørs motion og elsker vandreture, jogging, og surfing . Hun er en stor fortaler for at spise ren og mens hun plejede at elske fastfood hun nu behandler det som om det er gift.

Lucy Liu

Lucy Liu
Lucy Liu er kendt for at sparke røv i sådanne flicks som Charlies Angels og dræbe Bill, som hun trænet intensivt i otte timer om dagen, fem dage om ugen. Men i det virkelige liv, hun siger, at det er hendes pilates instruktør, der sparker hendes røv i en alder af 44. Hun siger 10 års pilates har ikke kun ændret hendes krop, men hendes syn på livet, og hvordan hun ser sig selv.
"NÅR JEG TRÆNER, JEG ER IKKE SÅ TILBØJELIGE TIL AT SPISE SLIK OG JUNK FOOD, FORDI JEG HAR TENDENS TIL AT FØLE SIG RIGTIG GODT MED MIG SELV OG MIN KROP, SÅ JEG ØNSKER IKKE AT ØDELÆGGE DET."
Med hensyn til cardio, har hun fundet, at kører, er den hurtigste måde at tabe vægt, så hun løber, mens du ser Downton Abbey, og øger hastigheden lidt ad gangen, falder det, og derefter rejser det igen. Hver gang, motiverer hun sig ved at sige, Hendes sund kost er som følger "Just another 0,2 mile.": Hun har kun saft før middag, som regel lavet med bananer og bær. Hvis hun er virkelig sulten hun måske har en Morgenmad burrito med spinat, et spejlæg, og tomater. Til middag har hun fisk med dampede grøntsager eller en salat.

Eva Mendes

Screen Shot 2014/02/20 på 6.03.52 PM
Eva Mendes, 37, siger hun rammer gymnastiksalen tre til fire gange om ugen til at gøre lette vægte i en time - ikke for mange gentagelser - der er rettet mod hele hendes krop, og nogle alvorlige cardio - normalt sprint og interval kører i mindst 35 minutter. Hun gør også yoga to gange om ugen for at løsne hende op fra hendes træning.
"JEG FOKUSERER PÅ INDERSIDEN UD - SÅ DET HANDLER OM, HVAD JEG SPISER, HVORDAN JEG FODRE MIN KROP OG HVOR MEGET VAND, JEG DRIKKER. JEG SPISER IKKE KØD, MEN JEG SPISER EN MASSE FISK OG BRUNE RIS. "
Eva Mendes spiser sundt og bruger en tommelfingerregel om "spise mørke" når det kommer til carbs- betyder brun, hele hvede sorter af komplekse kulhydrater.

Nicole Kidman

FFN_IMAGE_50930633 | FFN_SET_60056103
Nicole Kidman elsker alle former for fitness, herunder løb, spinning, yoga, svømme- som alle hun gør for at holde sig i form. Hun har sagt, at hun kommer fra et maratonløb familie i Australien, og at hun bare elsker at sætte på musik og kører i skoven. Hun gør regelmæssige 55 minutters pilates sessioner og en ugentlig spinning klasse, og favoriserer cardio træning på en cross trainer.
"GENNEM ÅRENE HAR JEG INDSET, AT HVIS DU IKKE HAR DIT HELBRED, HAR DU INGENTING. SÅ DER KOMMER FØRST. OG HVORDAN FÅR DU AT NÅR DU HAR TO SMÅ BØRN OG EN MAND, OG EN MASSE ARBEJDE? JEG ARBEJDER FOR BALANCE NU. JEG GØR YOGA, OG JEG LØBER, OG JEG MEDITERER. JEG TAGER VIRKELIG GOD PLEJE AF MIG SELV, OG JEG SPISER GODT. "
Hun har sagt, at når hun turnerer med sin musiker mand, Keith Urban, hun finder det svært at undgå alle fristelser junk food på vejen, så hendes mål er at spise 80% procent sundt på alle tidspunkter.

Halle Berry

Halle-Berry-Bikini-Arm-Workout
Halle Berry er træning er kendt for chokerende Oprah- ikke på grund af det er intensity- men snarere på grund af det er enkelhed! Mens filme, hun ofte har kun 25 minutter til træning, så vi vil passe en træning i denne tid, men gøre det mindst 5 gange om ugen. I de 25 minutter vil hun gøre fem minutter af hver: varm-up, øverste organ styrke træning, lavere krop bevæger sig, kerne-øvelser og fedt-brænding cardio arbejde. Da hun har mere tid, elsker hun laver kick-boksning, hvilket er en stor blanding af styrketræning og cardio, og hendes valg af livsstil har gjort dette 47 år gamle udseende halvdelen hendes alder.Berry, der blev diagnosticeret med type 1 diabetes i 1989, følger en low-carb, der indeholder masser af grøntsager, magert proteiner og meget lidt sukker.
"JEG ELSKER IKKE AT ARBEJDE UD," HALLE TIDLIGERE FORTALT VOGUE."MEN HVIS JEG HOLDER MIG TIL AT UDØVE HVER DAG OG SÆTTE DE RIGTIGE TING I MIN MUND, SÅ MIN DIABETES BARE FORBLIVER I SKAK."

Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow
Hun er kendt for sin streng diæt og streng motion regime og i en alder af fyrre, hun ikke har en rynke eller plet af cellulite i syne. Gwyneth følger en super sund mikro-makro kost - siger, at planlægning i en detox er meget vigtig, men understreger også betydningen af ​​programmerede hengive gang imellem.
"JEG HAR OFTE ET GLAS RØDVIN OM AFTENEN OG RYGE EN CIGARET PÅ EN LØRDAG. JEG ELSKER DE ØJEBLIKKE, FORDI DE ER DEN HELT RIGTIGE MÆNGDE AF FRÆKKE. DENNE BALANCE HOLDER DIG LEVENDE. DU ER NØDT TIL AT LEVE DIT LIV, TRODS ALT "
Hun giver livsstil rådgivning gennem hendes populære blog, Goop; og i december 2013 annoncerede hun, at hun ville være at frigive en træning serie med hendes træner Tracy Anderson i år.

Uma Thurman

uma-Thurman-dolce-gabbana - store msg-13052350514
Uma Thurman, 43, erklærede sin karriere som model, men skiftet ind i en røv-sparkende succesfuld skuespiller i film som Kill Bill. At træne til Kill Bill, tog hun op Wushu kampsport træning, som gjorde hende miste 25 lbs og slå hende til en rigtig atlet.
"TRÆNING GIVER MIG EN SLAGS GLÆDE AF FYSISK AKTIVITET OG ØVE MIG OG SKUBBER MIG SELV, AT JEG ALDRIG HAVDE HAFT FØR."
Og selvom Uma hadede yoga, da hun først startede, hun er nu tilsluttet og forsøger at få en time i når hun kan; hun ofte også gør Pilates. Hun elsker også at udøve udendørs, herunder ridning, skiløb og snowboarding. Med hensyn til ernæring, hun følger Paleo, hvilket betyder, at hun undgår al mejeri, og gluten.

Jennifer Anniston

Jennifer-Aniston-by-Mark-Seliger
Aniston træning filosofi, der blander sindet og kroppen er det, der holder det 45 år gamle leder og følelse unge! Jennifer bruger en kombination af yoga, spinning, og toner, virkelig fokus på at udvikle en bedre forbindelse til hendes sind, følelser og krop.
"DET ER SIMPELT. JEG LØBER, TRÆNE HVER DAG, "ANISTON HAR SAGT I INTERVIEWS.
Når du træner for sin rolle som en stripper i Vi er de Millers, hun holdt sig til en streng diæt af grøntsager, magert proteiner og lejlighedsvise grønkål chips! Siden hendes rolle, hun stadig holder sig til en sund, afbalanceret kost, og har sagt, at hun undgår kulhydrater for at holde hendes krop ser tonet.

Ingen kommentarer:

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Leveret af Blogger.